Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet of dat u het artikel om andere redenen wil retourneren. Dat is geen enkel probleem.
U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het artikel retourneren. Meldt u uw retour per email aan, dan heeft u nogmaals 14 dagen na de aanmelding per mail de tijd om het artikel te retourneren.
Zorg er in ieder geval voor dat u uw contactgegevens en het bestelnummer vermeldt, anders is het voor ons vrijwel onmogelijk om te achterhalen van wie de retourzending is.

Wanneer je een artikel wilt ruilen voor andere maat dien je deze opnieuw te bestellen. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@liza4kids-outlet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, zal het verschuldigde bedrag* binnen 14 dagen op uw rekening worden gestort.

Het artikel kan geretourneerd worden naar:

Liza4kids Outlet
Groenewege 140
2211EP Noordwijkerhout

Ook is het mogelijk om het bij ons adres in de pakketbrievenbus te retourneren zodat er geen retourkosten moeten worden betaald.

De kosten én het risico van de retourzending komen voor uw rekening. Bij onvoldoende frankering wordt de (straf)porto met u verrekend. Wanneer er sprake is van een fout van Liza4kids Outlet (bijvoorbeeld wanneer een verkeerd artikel is geleverd) komen de retourkosten wel voor onze rekening. Bewaar uw verzendbewijs goed, zodat u altijd kunt aantonen dat uw retour is verzonden.

* Wanneer wij de verzendkosten hebben betaald (omdat je bestelling boven de €75 is) en er wordt iets geretourneerd waardoor het uiteindelijke bedrag onder de €75 uitkomt, worden de verzendkosten alsnog ingehouden op je totaalbedrag en niet terugbetaald.
 

Nieuwsbrief!

5% KORTING OP JE EERST VOLGENDE BESTELLING en altijd als eerste op de hoogte over kortingen, nieuws, of nieuwe collecties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief! 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#12465C show=yes view=list amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2019 - 2022 Liza4kids Outlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel