Hoe werkt het retourneren?

Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel toch niet helemaal aan ja verwachtingen voldoet of dat je het artikel om andere redenen wil retourneren. Dat is geen enkel probleem. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het artikel retourneren. Meldt je retour per email aan bij info@liza4kids-outlet.nl, dan heeft u nogmaals 14 dagen na de aanmelding per mail de tijd om het artikel te retourneren. Zorg er in ieder geval voor dat je het aantal items dat u gaat retourneren, je contactgegevens en het bestelnummer vermeldt, anders is het voor ons vrijwel onmogelijk om te achterhalen van wie de retourzending is.

Wanneer wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, zal het verschuldigde bedrag* binnen 14 dagen op je rekening worden gestort.

Hoe kan ik iets ruilen?

Wanneer je een artikel wilt ruilen voor andere maat, dien je deze opnieuw te bestellen.

Het artikel kan alleen geretourneerd worden naar:

Liza4kids Outlet
Groenewege 140
2211EP Noordwijkerhout

Ook is het mogelijk om het bij ons adres in de pakketbrievenbus te retourneren zodat er geen retourkosten moeten worden betaald.

De kosten én het risico van de retourzending komen voor jouw rekening. Bij onvoldoende frankering wordt de (straf)porto met je retourbedrag verrekend. Wanneer er sprake is van een fout van Liza4kids Outlet (bijvoorbeeld wanneer een verkeerd artikel is geleverd) komen de retourkosten wel voor onze rekening. Bewaar je verzendbewijs goed, zodat je altijd kunt aantonen dat je retour is verzonden.

Herroepingsrecht

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@liza4kids-outlet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Enige aanspraak op een kortingsactie vervalt indien je artikelen uit een bestelling retourneert en het totaalbedrag daarmee uitkomt onder het drempelbedrag van de betreffende actie. Dit zal verrekend worden met de geretourneerde artikelen.

* Wanneer wij de verzendkosten hebben betaald (omdat je bestelling boven de €100 is) en er wordt iets geretourneerd waardoor het uiteindelijke bedrag onder de €100 uitkomt, worden de verzendkosten alsnog ingehouden op je totaalbedrag en niet terugbetaald.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#12465C show=yes view=list amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2019 - 2023 Liza4kids Outlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Lieve klanten, helaas heb ik moeten besluiten om de webshop te sluiten. Aangezien het niet meer te combineren is binnen ons drukke gezin. Hopelijk willen jullie helpen zo goed mogelijk leeg te verkopen ;). Shop nu het GEHELE ASSORTIMENT met 40% EXTRA KASSAKORTING bovenop de outlet prijs met de code: ALLES40